Erikas blogg

Zelma & Jag

Kategori: Idag

Vann med denna under bara hund Zelma kom etta i finalen :) Så jävla glad :) det var typ 4-5 st andra som också tävlade men det var 2 grupper en med små barn en med dom större . jag var ju självklart med dom större. Det var en kille som var ungefär 6-8 år han vann ned en Kuvasz det gjorde jag med ni ser bilden här åvan :) Hon är så jävla snäll man kan släppa koplet hon stannar kvar :) Det liknar inte jag på bilden men det är jag iallafall:)

Söndag 17/5 -09

Kategori: Idag

Idag vaknade jag kl 08,54 men gick inte upp för än 09,05 kunde inte somna om jag försäkte värkligen :( Men emmas pojkvän va hos oss han kom igår. De har varit ihop 4 mänader om e veck ungefär , han är väl trevlig . Idag ska jag spella march mot eket fan vad jag hatar dom dåm suger igentilige balle men dom fick rena turen in i målet :( Vi förlorade med 1.0 men dom gick in med armarma så man fick jätte ont och sen pallade vi typ inte ohhspringa mer . Men vad ska ni göra mer idag / kväll?? mitt lag


Torsdagen 5/14-09

Kategori: Idag

Idag den vakra dag så fyller min kompis Terese år hon fyller 13år kl 21,48 på kvällen så sms:a med henne då det ska jag göra . Snart ska jag på träning i detta vädret det össs regnar ju men ändån :( jag tror att vi ska hoppa lite längd och springa eller nått sån jag vet inte riktigt .  Men igentligen skulle jag tränat fotboll för att vi har match mot Eket på söndag men jaja friidrott är också lika kul . Eller så skulle jag gå och titta på småstjärnerna idag med nåra kompisar men jag pallar inte eller så hinner jag inte men vi ses på träningen eller på matchen på söndag kom gärna och titta det börjar kl 16,00 jag vet inte när det slutar men ses:) hade ingen annan bild med färgså det blev den här :)