Erikas blogg

Vinter bilder

Kategori: Idag

Idag har fyller jag år igår fick jag min stora present igår och det var det en cykel och idag fick jag ett par örhängen och en mascara och en kjal:) Här kommer lite vinter bilder på 4½ månaders valpar söta är dom komentera och säg vad du tycker:)

ZingoZigridZixten

Söndagen den 20/12-09

Kategori: Idag

Här sitter jag i min storasysters rum och måste har hörlurar för att vi har valp köpare här :( tråkigt tråkigt vad har ni hittat på eller ska göra?? själv har jag säljt kvällsposten blabla tråkigt men jag fick ca 335 kr det är inte så mycket men lite ialllafall. Om två dagar är det min dag:D kul kul igår hade vi en fest för mig och då kom mina kusiner och då hände det en liten olycka på mitt golv en av mina kusiner kräkte åh fy fan vad det luktade men nu är lukten borta tur jag har va. Vet inte var jag ska göra kanske gå ut och ta lite vinter bilder på min vakra hund Zixten:) Han är den bästa hund jag någonsin har träffat han är ca 5 månader tror jag han är jätte lydig och han har 2 syskon som är kvar någon som vill köpa?? snälla dom är jätte fina och man behöver ju inte ställa ut dom om man inte vill man kan ju ha som sällskap också;) men det kommer jag att göra med Zixten:) önska mig lycka till :)


Ha det gott och God Jul och gott nytt år:)

Zixten

Kategori: Idag

Idag var jag ute och gick med Zixten det var kul för att han lyder mig hela tiden:) Jag bara älskar han så mycket och zixten är ett så bra namn för honom han ser bara ut som en zixten:) Själv tycker jag att jag ska få han för jag vill värkligen ha en egen hund vad tycker ni komentera tillbaka om ni tycker att jag ska få han??